Εταιρεία

Ποιοι Είμαστε

page2-img1

ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΟ PDR

Το 2002 μια χαλαζόπτωση έπληξε την Αθήνα καταστρέφοντας πολλά αυτοκίνητα.

Το πρόβλημα ήταν μεγαλύτερο για τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων αφού έπρεπε να επαναφέρουν τα αμαξώματα στην αρχική τους κατάσταση χωρίς το αυτοκίνητο να χάσει την αξία του και κυρίως το εργοστασιακό χρώμα του. Κληθήκαμε τότε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στις περισσότερες και μεγαλύτερες εταιρίες αυτοκινήτων. Μετά από αυτό το συμβάν παρατηρήσαμε ότι υπήρχε μια μεγάλη ανάγκη στην Ελληνική αγορά και ένα κενό που αποφασίσαμε να το καλύψουμε.

Τον Οκτώβριο του 2003 ιδρύθηκε στην Ελλάδα η πρώτη εταιρεία "εναλλακτικής φανοποιείας" ικανή να επαναφέρει τα αμαξώματα στην αρχική τους κατάσταση.

Η DENT GENIE HELLAS ειδικεύεται στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλούνται από την χαλαζόπτωση, βαθουλώματα και μικροχτυπήματα.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας έρχονται στον χώρο σας και αναλαμβάνουν την επισκευή βαθουλωμάτων στην αρχική τους κατάσταση, με την εγγυημένη μέθοδο PDR.

DENT GENIE HELLAS

Σημαίνει

1

Οικονομία χρημάτων

Σας προσφέρουμε με λεπτομέρεια και ακρίβεια τις τιμές των επισκευών σας και σας εξασφαλίζουμε πως οι τιμές μας είναι πάντα φθηνότερες σε σύγκριση με της κλασικής φανοποιείας.

2

Εξοικονόμηση χρόνου

Στην Dent Genie Hellas στις περισσότερες επισκευές δεν αποσυναρμολογούμε το αυτοκίνητό σας με αποτέλεσμα να γίνονται ταχύτερα και κατά 70% να παραδίδονται αυθημερόν.

3

Γνήσια αποτελέσματα

Με την Dent Genie Hellas είστε 100% σίγουροι πως το αυτοκίνητό σας έχει επισκευαστεί με την γνήσια μέθοδο PDR SYSTEM και πως το αποτέλεσμα θα είναι πάντα το επιθυμητό!